Kurser och utbildningar

Om ni är intresserade av en kurs eller utbildning inom positiv psykologi på er arbetsplats eller för er arbetsgrupp får ni gärna ta kontakt. Tillsammans kan vi fundera på teman och omfattning som passar era behov och önskemål. Det gäller vare sig din arbetsgrupp är ett kollegium i en skola eller en arbetsgrupp på ett företag.

Åse_Fagerlund_ARVO.jpg

Åse Fagerlund, FD, PsL

Specialistpsykolog i neuropsykologi

Psykoterapeut med kognitiv beteendeinriktning

Mindfulnessinstruktör

Utbildare och föreläsare

Åse Fagerlund har lång erfarenhet av undervisning. Sedan 1998 har hon undervisat inom Åbo Akademi, Öppna Högskolan vid Åbo Akademi och flera yrkeshögskolor. Åse har också i flera års tid utbildat skolpersonal inom positiv psykologi och pedagogik.

 

De senaste åren har det mesta av Åses arbetstid gått till ett stort interventionsprojekt i positiv psykologi där man jobbar med att öka barns och vuxnas välbefinnande med hjälp av nya forskningsmetoder och redskap från den positiva psykologin (se www.folkhalsan.fi/gladje).

 

Åse föreläser och håller kurser för företag, skolor och grupper kring vetenskapligt baserade metoder att öka psykologiskt välbefinnande och resurser.

 

Åse jobbar på svenska, engelska och finska.

Intressant och tankeväckande. Bra med konkreta övningar & tips.

 

 

Härligt att få fokusera på det positiva och sig själv och samvaron i skolan tillsammans. Man går hem glad och uppfylld av positiv energi.

 

"

"

"

"