top of page
College Lecture

Kurser och utbildningar

Om ni är intresserade av en kurs eller utbildning inom positiv psykologi på er arbetsplats eller för er arbetsgrupp får ni gärna ta kontakt. Tillsammans kan vi fundera på teman och omfattning som passar era behov och önskemål. Det gäller vare sig din arbetsgrupp är ett kollegium i en skola eller en arbetsgrupp på ett företag.

Intressant och tankeväckande. Bra med konkreta övningar & tips.

Härligt att få fokusera på det positiva och sig själv och samvaron i skolan tillsammans. Man går hem glad och uppfylld av positiv energi.

Om mig Åse Fagerlund

 

Jag har doktorerat i neuropsykologi, som handlar om hur hjärnans funktioner påverkar vårt beteende och hur vi fungerar. 


Jag är legitimerad psykoterapeut med inriktning på kognitiv beteendeterapi (KBT) och positiv psykoterapi.

 

Jag har specialiserat mig på positiv psykologi och certifierat mig i en metod för positiv organisationsutveckling som heter Appreciative Inquiry. Jag är också mindfulnessinstruktör.


Jag leder sedan 2015 en forskargrupp på Folkhälsans forskningscentrum i Helsingfors som arbetar med att utveckla och testa metoder för att stärka psykologiskt välbefinnande hos barn och vuxna. Vi använder oss av metoder från positiv psykologi och appreciative inquiry, neurovetenskap och KBT med mycket goda resultat. Du kan läsa mer om vår forskning på www.gladje.fi

Utöver forskningen föreläser jag och utbildar företag, skolor och grupper kring vetenskapligt baserade metoder i styrkebaserad utveckling och välbefinnande.

 

Jag har en mottagning för psykoterapi i Hagnäs i Helsingfors.

 

Jag jobbar på svenska, engelska och finska.

Åse Fagerlund Positiv Psykologi
bottom of page